Van foxtrot tot swing in Wijk aan Zee - Workshops dansen zoals in de jaren '30

Door: Ab Jenema

Van foxtrot tot swing in Wijk aan Zee - Workshops dansen zoals in de jaren '30

 

IJMOND - Wijk aan Zee gaat even terug in de tijd. Op 21 maart wordt Café de Zon omgetoverd in jaren '30 stijl voor een diner dansant met revue en nachtclub.

In de aanloop daarnaar toe worden vier dansworkshops georganiseerd. Benieuwd wat lindyhoppen is, altijd al een keertje willen tapdansen of gewoon zin om lekker ouderwets de Foxtrot te komen dansen op de zondagmiddag? Van jong tot oud, met of zonder danspartner: iedereen is welkom!

Op zondag 1 maart kun je de basispassen leren van de Lindyhop (van 14.00 uur tot 15.00 uur) en van de Charleston-jazz stijl (van 15.00 uur tot 16.00 uur). Beide workshops  worden gegeven door FrunsDansstudio uit Castricum.

Op zondag 15 maart is het tijd voor de Foxtrot, volgens Annie MG Schmidt dé dans uit de jaren '30. De Foxtrot-workshop is van 14.00 uur tot 15.15 uur, en is in handen van Simone en Silvo van La Passe uit Beverwijk. Daarna gaan we tapdansen, van 15.30 uur tot 16.30 uur. Deze workshop wordt verzorgd door Ruth Rosendaal uit Amsterdam. Voor tap-schoenen wordt gezorgd als je je maat van tevoren doorgeeft.

De kosten zijn € 5,00 per workshop en vinden plaats in Café de Zon. Meer info en aanmelden via: [email protected] 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing