Vechtsporter Hans Nijman doodgeschoten

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Vechtsporter en sportschoolhouder Hans Nijman is vanavond vermoord bij Fitnesscentrum De Meer aan de Meerstraat. Volgens omstanders waren er veel schoten te horen. De daders zouden gebruik gemaakt hebben van een automatisch wapen. Na het dodelijke schietincident is in Velserbroek een brandende auto aangetroffen. Mogelijk was dit de vluchtauto van de daders.  

Hans Nijman was een compagnon van Dick Vrij, die in mei 2013 werd aangehouden na een inval bij Cardio Fitness aan de Parallelweg, ook een bedrijf van de beide vechtsporters. Vrij werd destijds onder meer verdacht van witwaspraktijken, afpersing, bedreiging en drugshandel. Later dat jaar kwam het bericht naar buiten dat Dick Vrij weer op vrije voeten zou worden gesteld, maar omwille van zijn eigen veiligheid weer de cel in ging, nadat hij had vernomen dat zijn leven in gevaar zou zijn buiten de gevangenis. Wie het op de vechtsporter gemunt zou hebben, werd niet duidelijk.

De schietpartij heeft inmiddels veel reacties losgemaakt via de sociale media. Sommige mensen verbazen zich nauwelijks over het gebeurde en reageren met 'Moest een keer gebeuren' of 'Dit zat er al een tijdje aan te komen'. Ook legt iemand in een reactie een verband met de sabotage van snackbar Döner King aan de Breestraat, vorige week. De liquidatie van Hans Nijman vond rond 20:45 uur plaats. De omgeving rond de sportschool werd door de politie geheel afgezet.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing