Veel animo voetbalactiviteiten Vlaskamp

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK / BEVERWIJK - In de Broekpolder wordt er op woensdag 4 juli nog één keer voor de zomervakantie gevoetbald, om er na de zomervakantie mee door te gaan op  12, 19, 26 september. Er is veel animo voor de voetbalactiviteiten want tot nu toe voetballen er resp. 60, 80, 50 en 100 jongens en meisjes mee. De organisatie roept bewoners en ouderen jeugd uit de wijk op om te assisteren bij deze activiteit! ! Streetrulez, een initiatief van de Evenementen-makelaar, zal hen begeleiden. Er wordt in twee leeftijdsgroepen gevoetbald met verschillende circuitonderdelen en een partijtje o.l.v. ervaren sportbegeleiders van de Evenementenmakelaar. De activiteiten zijn bedoeld voor jongens en meisjes uit de Broekpolder, leeftijd 6 t/m 13 en 14 tot 18 jaar.

De activiteiten worden uitgevoerd door een aantal regionale (ex) voetbalprofs: Raymond Bronkhorst (Groningen, Cambuur, IJsselmeervogels vgld. jaar Odin’59), event. Nick Kuiper (IJsselmeervogels, Telstar), Robin Welp (Odin’59) en Savas Seymen (jeugd AZ en Volendam); en een aantal betrokken bewoners. Bewoners en kinderen die willen assisteren kunnen zich melden bij de Werkgroep Spelen en bij de Evenementenmakelaar. Nadere informatie Evenementen- makelaar, tel. 06-46014265 en Werkgroep Spelen via Jeffrey Glas, na 19.00 uur tel. 317326, e-mail: [email protected].

Kijk voor meer informatie over de Broekpolder op www.broekpolderheemskerk.nl. Bij deze activiteiten wordt samengewerkt met het buurt- en wijkgericht werken van de gemeente Beverwijk en de gemeente Heemskerk, actieve bewoners van de Wg. Spelen, de Evenementen-makelaar/Streetrulez en Stichting Welzijn Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing