Velserweg weer deels open voor verkeer

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Vanaf morgen is de Velserweg deels weer open voor het verkeer. Op dat moment is één rijbaan van de Velserweg beschikbaar voor verkeer richting de Koningstraat. De Koningstraat is dan niet meer bereikbaar via de tijdelijke rijbaan over het Stationsplein.

Voor verkeer uit de Meester van Lingenlaan blijft de omleidingsroute gelden. Ook voor voetgangers en fietsers blijven de huidige omleidingsroutes van kracht. De huidige omleidingsroute over het Stationsplein voor verkeer naar de Breestraat blijft eveneens van kracht. Vrijdagmiddag 23 oktober 2015 is de herinrichting van de Velserweg gereed. Al het verkeer kan dan weer in twee richtingen gebruik maken van de weg.

Herinrichting Stationsplein
Op maandag 26 oktober 2015 start de herinrichting van het laatste deel van het Stationsplein. Het plein wordt voorzien van rode klinkers, nieuw straatmeubilair en groen. Ook het beeld Mens-Stad-Leven komt terug op het plein en er komt een waterelement (bedriegertjes). Om de werkzaamheden mogelijk te maken wordt een deel van het plein, vanaf de Stationsvijver tot aan het fietspad voor de Rabobank, afgesloten voor het verkeer. Eind 2015 is de herinrichting van het plein gereed.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing