Verkiezingsavond Stadsfotograaf Beverwijk bij ISOO

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Een beetje zoals de lente verloopt – uitbundig na een moeizame start – zo stromen ook de foto-inzendingen binnen. Dinsdag 15 mei sluit de inzendingstermijn. Tot dan hebben alle fotograferende IJmonders de tijd om hun werk in te leveren. Donderdagavond 24 mei is het zover. Uit alle inzendingen wordt de 10e Stadsfotograaf van Beverwijk bekendgemaakt. 

Voor afscheidnemend Stadsfotograaf Jan Paul van der Meij zit zijn jaar erop. Hij volgde een jaar lang de herinrichting van de Breestraat. Daarnaast exposeerde hij zijn foto’s over de Breestraat in de Pastorie en het gemeentehuis, en leverde hij foto’s en tekst voor de uitgave ‘De Breestraat een ander gezicht’. Zijn jaar wordt afgesloten met de bekendmaking van de nieuwe, alweer 10e, Stadsfotograaf van Beverwijk. Ook horen de jonge inzenders wie van hen een perskaart krijgt voor het Young Art Festival 2018. Kortom, het belooft een gevarieerde, enerverende avond te worden. Met veel foto’s en verhalen. Iedereen is welkom. Aanvang 20 uur, inloop 19.30 uur bij fotografie centrum ISOO op het Stationsplein Beverwijk.

Tot 15 mei dus kan iedereen nog foto’s insturen om mee te dingen naar de titel of voor de Young Art Perskaarten. Meer weten? Facebook: www.facebook.com/BeverwijkStadsfotograaf/

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken