Vers & Thuis markt op de Zeestraat in Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Vers & Thuis markt met diversiteit aan kramen, verschillende aanbieders van heerlijk eten met daarbij gezellige muziek op zaterdag 1 december van 10.00 – 17.00 uur. Op 1 december vindt, op de Zeestraat in Beverwijk, de laatste Vers & Thuis markt plaats van dit jaar. Ook deze markt zal weer gevuld zijn met een gevarieerd aanbod van producten, dit keer met een winterse aankleding.

Vers & Thuis markt en muziek
U kunt verschillende heerlijke producten vinden die ter plekke genuttigd kunnen worden of die u mee naar huis kunt nemen om ervan te genieten bij de warme kachel. Een heerlijk stukje kaas of gedroogde worst voor bij de tv met een passende wijn, de lekkerste boterkoek met speciale koffie of ontspannende kruidenthee na het eten of streekproducten die u kunt gebruiken voor de gerechten die u gaat maken tijdens de feestdagen. Voor extra sfeer in huis kunt u ook op deze markt terecht. Het duo Unique zal verspreid over de markt gezellige, winterse muziek spelen in Dickens kostuums.

Kerstmarkt Zeestraat Speciaalstraat
Op 15 december organiseert de winkeliersvereniging Zeestraat Speciaalstraat nog een extra kerstmarkt tijdens het evenement Beverwijk Sprankelt!! Beleef de Portugese kerst in een pagodetent voor Wijn & Druif. Wilt u ook op deze kerstmarkt staan met producten die passend zijn, stuur dan een mail naar [email protected].

Tijdens de Vers & Thuis markt is de Zeestraat afgesloten vanaf de Koningstraat tot aan de C.H. Moensstraat. Parkeren kan in de buurt van dit gedeelte van de Zeestraat.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing