Vers & Thuis markt op de Zeestraat in Beverwijk

Door: Ab Jenema

Foto bijgevoegd van de Winkeliersvereniging Zeestraat Speciaalstraat

BEVERWIJK - Vers & Thuis markt met diversiteit aan kramen, verschillende aanbieders van heerlijk eten met daarbij gezellige muziek op zaterdag 3 november van 10.00 – 17.00 uur.

Elke 1ste zaterdag van de maand vindt de Vers & Thuis markt plaats op de Zeestraat in Beverwijk. De eerstvolgende is dan ook op 3 november en zal weer gevuld zijn met een gevarieerd aanbod van producten.

Vers & Thuis markt
Bij Vers kunt u denken aan heerlijk eten zoals gerookte paling, luxe broodjes en soep, Thaise en Surinaamse gerechten en verschillende soorten zoetigheden, maar ook aan diverse streekproducten, jams, chutneys, olijfolie, fuet worsten en nog veel meer. Er staan ook allerlei kramen met o.a. decoraties voor in huis zoals vachten, kaarsen, kussens, brocante, etc.

Zeestraat Speciaalstraat
Kom gezellig naar de markt en loop dan ook meteen even binnen bij de winkeliers die op de Zeestraat gevestigd zijn. De winkeliersvereniging zorgt ervoor dat de Vers & Thuis markt al jaren mogelijk is en zelfs een traditie is geworden. Wilt u ook op de markt staan met producten die passend zijn bij Vers & Thuis, stuur dan een mail naar [email protected]

Tijdens de Vers & Thuis markt is de Zeestraat afgesloten vanaf de Koningstraat tot aan de C.H. Moensstraat. Parkeren kan in de buurt van dit gedeelte van de Zeestraat.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing