Vers & Thuismarkt op de Zeestraat

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op zaterdag 7 april beleeft de Beverwijkse Zeestraat weer de eerste Vers & Thuismarkt van 2018. Dat voelt vertrouwd, maar toch klinkt ’t een beetje anders dan wat we gewend zijn.

En dat klopt. Zeven jaar lang heette de maandelijkse markt in de Zeestraat ‘ Vers & brocante markt’. Nu dus ‘ Vers & Thuis Markt’. Een kleine naamsverandering die alles te maken heeft met het groeiende aanbod op deze markt.

Natuurlijk zijn alle vertrouwde versproducten gebleven, en datzelfde geldt voor het aanbod van brocante. Maar er is meer! Zoals de nieuwe naam aangeeft is het aanbod uitgebreid met van alles voor in en om het huis, variërend van woonaccessoires en keukenbenodigdheden tot leuke spulletjes voor de tuin. 

Bloemendag Net al in voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer maandelijks een nieuw thema aangeboord. Het thema van de eerste Vers & Thuis Markt is “Bloemendag”, wat ondermeer inhoudt dat het voor bezoekers mogelijk is om deel te nemen aan de gratis workshops, verzorgd door de Duinroos Bloemsierkunst (opgeven kan bij de Duinroos, Koningstraat hoek Zeestraat).

Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor gezellige muziek op de markt. Zo is Radio Beverwijk weer aanwezig om live verslag te doen van de markt en zal Tom Alone het publiek vermaken met gouwe ouwe hits.

De markt start zaterdag 7 april om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing