Vervangen parkeerautomaten gestart

Door: Bos Media Services

Een oude parkeermeter.

BEVERWIJK – Vorige week is de gemeente begonnen met het vervangen van de bestaande parkeerautomaten door nieuwe. Dat is nodig, omdat de oude automaten (vooral in de wintermaanden) veel storingen vertoonden en om ervoor te zorgen dat ook met pin betaald kan worden. Naar verwachting zijn in juni alle automaten vervangen. 

Bij alle nieuwe automaten kan men met pin betalen. Bovendien behouden de automaten op de grote parkeerterreinen de mogelijkheid om met muntgeld te betalen. De nieuwe automaten zijn ook geschikt voor dip&go: betalen met de pinpas zonder pincode in te voeren, alleen accorderen van de transactie. Dip&go kan met alle Nederlandse pinpassen en wordt uitsluitend geaccepteerd voor betalingen bij parkeerautomaten, -garages en tolwegen, met een maximum van 50,- euro per keer.

Achteraf betalen in Beverwijk
In Beverwijk kun je ook achteraf betalen voor parkeren. Dat kan met gebruik van je mobiele telefoon via belparkeren en sinds kort ook met pasparkeren of gastvrij parkeren. Gastvrij parkeren houdt in dat bezoekers inchecken op het moment dat ze hun auto parkeren en na afloop weer uitchecken. De betaling gebeurt achteraf via een automatische incasso. Voordeel van achteraf betaald parkeren is dat je uitsluitend betaalt voor de werkelijke parkeerduur. In- en uitchecken doe je met de parkeerpas bij één van de speciaal daarvoor bestemde parkeerpalen, die op de grote parkeerterreinen en op de Breestraat naast de parkeerautomaten staan.

Meer informatie over gastvrij parkeren en over het aanvragen van de parkeerpas is te vinden op www.parkerenbeverwijk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing