Vervolg op succesvolle zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Al eerder hebben meer dan 300 huiseigenaren in gemeente Beverwijk de stap gezet om zonnepanelen aan te schaffen. Nu gaat voor de tweede keer de collectieve zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Beverwijk ondersteunt deze actie.

Installateurs
Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Deelname
U kunt zich tot 6 mei 2019 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

Bewonersavonden
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? We heten u van harte welkom op de bewonersavond die wordt georganiseerd bij u in de buurt:

 

- Dinsdag 5 maart - Grote Kerk, Kerkstraat 37, Beverwijk

- Donderdag 7 maart - OBS De Zeester, Pieter Cheeuwenlaan 6, Beverwijk

- Woensdag 13 maart  - SV Wijk aan Zee, Duinrand 1, Wijk aan Zee

 

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom. De avond start om 20.00 uur.

Via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk kunt u aangeven of u bij de informatieavond aanwezig wilt zijn. Gezien de grote belangstelling bij eerdere acties en het beperkte aantal stoelen dient u zich in te schrijven voor de informatieavond.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing