Veteranendag Beverwijk en Heemskerk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Op zondag 15 oktober 2017 vindt de jaarlijkse Veteranendag plaats voor veteranen uit Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee. Inmiddels is het volledige programma bekend en het belooft een interessante middag te worden. Drs. A.M.C.(Angelien) Eisink en kapitein Vik Franke geven een lezing. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en herinneringen op te halen. (Het volledige programma staat in de bijlage)

 Kapitein Vik Franke van het Commando Landstrijdkrachten vertelt een persoonlijk verhaal over zijn ervaringen in Afghanistan als fotograaf/cameraman tijdens een gewapend conflict. Angelien Eijsink (PvdA-kamerlid tot maart 2017) was een van de initiatiefnemers van de Veteranenwet, waarin zorg en nazorg voor uitgezonden militairen en hun familie wordt geregeld.

 

 Aanmelden kan nog

Aanmelden voor Veteranendag 2017 kan nog tot en met zondag 8 oktober per e-mail via [email protected] o.v.v. Veteranendag, of door te bellen met het Klantcontactcenter van de gemeente Beverwijk via het nummer 0251-256256.

 De Veteranendag vindt plaats op 15 oktober 2017 van 15.00 uur tot 19.00 uur in het Stadhuis van Beverwijk. Alle Beverwijkse en Heemskerkse veteranen zijn van harte welkom. De bij het Veteranen Instituut in Doorn bekendstaande veteranen hebben begin september een persoonlijke uitnodiging gekregen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing