vette Spaanse Rumba's in Camille

Door: Ab Jenema

IJMOND - Da Gaia; vette Spaanse Rumba's, gepassioneeerde Fado's, Flamenco en eigen wereldse composties. Da Gaia da Gaia neemt je mee naar een exotische wereld waarin flamenco, rumba’s, fado’s en Arabische klanken zijn samengesmolten tot een verrassend, opzwepend, meeslepend eigentijds geluid. De vlijmscherpe composities, lekkere grooves en geweldige zang hebben menig festival en feestganger een geweldige avontuur bezorgt…Reizen, het leven zelf en andere geneugten zijn de inspiratiebronnen ..

De kleurijke groep werkte mee aan de documentaire "De keuken van Kok" van Niek Koppen (IDFA) en was te zien en beluisteren tijdens radio en tv programma's van RTV Noord-Holland, RTVWest, MTV, AT5, NCRV, AVRO en de Vara. In ’99 maakt da Gaia haar eerste CD “Akinti” en in 2003 de tweede Si! n bordes …

De prachtige vocalen van Marinet Koeman, het vurigespel van flamencogitarist Alain Labrie, de stuwende frettloze bas van Franklin Heilijgers, de groovende percussionist/vocalist Anita da C’hi, en de gedreven cajon speler/drummer Arthur Bont maken dat het gezelschap niet onopgemerkt is gebleven.

Zondag 8 januari, aanvang 15.00, entree gratis

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing