Vier gratis online activiteiten voor senioren

Door: Ab Jenema

schilderij Romeo and Juliet - Bron WikiCommons

IJMOND - Ook in februari doen Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk u op de maandagmiddagen weer een gratis online activiteit cadeau. Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken. Zing op de 1e van 14.00 – 15.00 uur mee met ‘juf’ Rozemarijn.

Na een korte warming-up voor uw strottenhoofd en stembanden zingt u met elkaar bekende liedjes van toen. Van de Beatles tot Shaffy en van Doe maar tot Doris Day. Goed voor je humeur en ook nog eens gezond. Wegens groot succes herhalen we deze workshop met nieuwe nummers. U kunt ook een verzoeknummer doorgeven. Op de 8e is Arthur Japin van 14.00 – 15.00 uur online te gast. In september verscheen zijn nieuwste roman Mrs. Degas. Arthur vertelt over de totstandkoming ervan en hij leest eruit voor. U kunt hem ook vragen stellen.

Geïnspireerd door Valentijnsdag nemen Jaap Tesselaar en Joni Zwart u maandag 15 februari van 14.00 – 15.30 uur mee op zoek naar de liefde in de (wereld)literatuur. Of doe op de 22e thuis mee aan de online dansworkshop. Lekker aan de slag met muziek en beweging! De workshop is voor iedereen. Zittend meedoen kan ook. Deed u op 4 januari al mee? Trudy studeert nu een andere dans in op andere muziek. Interesse? Ga naar de agenda op de website bibliotheekijmondnoord.nl, zoek daar het ‘Winter op ’t plein’-evenement van uw keuze en bestel daar gratis toegangskaarten.

Lijkt het u allemaal wat ingewikkeld? Bel dan op werkdagen naar de bibliotheek: 0251 – 228591. Wij helpen u graag!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing