Vind dé kantoorruimte in Amsterdam!

Door: Bos Media Services

REGIO - U wilt kantoorruimte huren in Amsterdam? Hier leest u tips om de perfecte locatie te vinden voor uw kantoorruimte. Of uw bedrijf nu gestaag doorgroeit of u gewoon toe bent aan een nieuwe uitstraling: bij het huren van een kantoorruimte in Amsterdam komt veel kijken. Het is een proces waarbij het belangrijk is om uw opties zorgvuldig af te wegen. Er zijn belangrijke beslissingen die genomen dienen te worden, denk aan het aantal m2 en het budget. Wij geven graag wat tips, zodat u snel uw ideale kantoorruimte op de perfecte locatie huurt.

Wat is uw budget voor kantoorruimte in Amsterdam?

U heeft vast wel vaker te maken gehad met budgetten. Hoe ruim of krap uw budget ook is, het is altijd verstandig om een richtlijn op te stellen voor uw nieuwe kantoorruimte. Hoe groter uw budget, hoe luxer uw kantoorruimte eruit kan komen te zien. Dit wil overigens niet zeggen dat het moeilijk is om bij een kleiner budget de geschikte ruimte te vinden. Hieronder leest u wat tips om het maximale uit uw budget te halen:

  • Huurt u uw kantoorruimte in Amsterdam in een business center of bedrijfsverzamelgebouw, dan deelt u de kosten voor de gemeenschappelijke faciliteiten en services.
  • Let erop dat u een kale huurprijs niet vergelijkt met een all-in huurprijs. Een all-in prijs is in verhouding vaak voordeliger omdat hier gas, water, licht, internet, telefonie en schoonmaakkosten vaak inbegrepen.
  • Ligt een huurprijs net boven uw vastgestelde budget? Probeer te onderhandelen over een korting op de huur of een huurvrije maand. Een verhuurder heeft vaak ook belang bij u als huurder.

Waar in Amsterdam wilt u huren?

Zodra u het budget bepaalt heeft is het tijd voor de volgende stap: op welke locatie wilt u zitten? Kiest u voor Amsterdam Zuidas, waar grote merken zoals Coolblue en Google kantoor houden of liever toch liever Amsterdam centrum? De plek waar u zich vestigt kan de status van uw onderneming een boost geven. Uiteraard is Amsterdam een van de duurdere steden om je te vestigen, let er dus op dat u niet meer vierkante meters huurt dan u nodig heeft, dat zou zonde zijn. Zijn de prijzen op deze locatie toch net iets te prijzig? Bekijk dan eens de kantoorruimtes net buiten de ring. Deze zijn vaak voor de bereikbaarheid ook uitstekend en net iets voordeliger. Een andere mogelijkheid is om een kantoorruimte te huren in nabijgelegen steden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing