Vinyl luisteren weer terug in Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK- Muziek luisteren op vinyl is weer helemaal terug en BMM Games in de Begijnenstraat in Beverwijk heeft sinds kort een collectie vinyl in het assortiment opgenomen.

Wie het leuk vindt om van muziek te genieten, zal ontdekken dat de manier waarop je luistert belangrijk is voor de beleving van de muziek. Van CD, MP3 en streaming zijn we nu weer terug bij LP's. Die klinken fantastisch en de huidige uitgaven van vinyl zijn vaak uitgevoerd met een luxe hoes, mooie inlays, hoge kwaliteit artwork, digitaal geremastered en meestal op 180 grams of gekleurd vinyl.

Bij kwaliteitslabel Music on Vinyl is een dwarsdoorsnede van 60 jaar popmuziek uitgebracht met klassieke, legendarische en veel verkochte albums. BMM Games heeft hieruit een gevarieerde selectie gemaakt waar iedereen wel iets van zijn of haar favoriete muziek kan vinden. Bestellen kan natuurlijk ook; uit de grootste en meest complete catalogus van Nederland kunnen duizenden titels op bestelling worden geleverd.

Er wordt weer vinyl verkocht in de Begijnenstraat in Beverwijk en wie eenmaal (weer) aan het platen draaien is weet waarom het luisteren naar muziek zo leuk is.

BMM Games is van dinsdag t/m zaterdag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.


advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing