Voetbalexperience: Een gezellige middag vol gratis voetbalactiviteiten!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Nederland gaat door naar de kwartfinale en ook Bibliotheek IJmond Noord is in de voetbalstemming! Diverse scholen in Beverwijk en Heemskerk hebben enthousiast deelgenomen aan 'Scoor een boek', en nu sluiten we dit succes af met een spetterende Voetbalexperience. Deze feestelijke middag vol voetbalplezier vindt plaats op woensdag 10 juli 2024 van 15.00 tot 16.30 uur in de bibliotheekvestiging Beverwijk.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan een reeks leuke en sportieve activiteiten. Bij binnenkomst krijgen de kinderen een strippenkaart waarmee ze kunnen deelnemen aan verschillende voetbalgerelateerde activiteiten. Bij een volle kaart ontvangen ze een klein cadeautje. De activiteiten zijn onder andere:

- Blaasvoetbal
- Tafelvoetbal
- Knutselen: Maak je eigen voetbal T-shirt  
- Green screen fotomoment: Ga op de foto met jouw favoriete voetbalspeler, voetbalteam of houd een grote beker in je handen
- Voetbalquiz
- Voetbal trucjes: Oefen met een klein doeltje en dribbelen

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor limonade en wat snoepjes om de energie op peil te houden!

Kom je ook? Aanmelden is niet nodig; iedereen is welkom om gewoon langs te komen tussen 15:00 en 16:30 uur. Ook als jouw school niet heeft meegedaan met 'Scoor een boek', ben je van harte welkom om mee te doen aan deze activiteiten.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing