Voetgangersbrug wordt weer verwijderd

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De bouw van de ondergrondse fietsenstalling bij het NS-station verloopt volgens planning. Voor de bouwvakantie is het betonnen kelderdek gestort, zodat het tijdens de vakantieperiode kon uitharden. Volgende week wordt de voetgangersbrug, die tijdelijk over de bouwput werd geplaatst, weer verwijderd. 

Vanaf 18 augustus 2014 start de aannemer weer met de werkzaamheden. De eerste activiteit bestaat uit het aanbrengen van een waterdichte dakemulsie op het betonnen kelderdek. Om er goed bij te kunnen wordt de tijdelijke voetgangersbrug vanaf 20 augustus 2014 afgesloten. Op maandag 25 augustus 2014 wordt de brug verwijderd. Daarna wordt er drie weken gewerkt aan de dakafwerking. Vanaf 15 september 2014 zullen de damwandschermen van de bouwput worden getrokken. Deze werkzaamheden veroorzaken geluidsoverlast. Helaas is dit niet te voorkomen.

De aannemer doet al het mogelijke om de overlast tot een minimum te beperken. Eén van de maatregelen is dat alleen gewerkt wordt van 07:00 uur tot 16:00 uur. Dit duurt ongeveer twee weken. Daarna wordt gestart met de inrichting van het Stationsplein. Deze werkzaamheden duren zeker drie maanden. Over de planning en fasering van deze werkzaamheden zal tegen de tijd dat de uitvoering start, nadere informatie worden gegeven. De laatste maanden van dit jaar worden gebruikt om de parkeerkelder ook van binnen af te bouwen. Het gaat dan om de installaties en de afwerking van vloeren, wanden en plafonds.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing