Vogelhuisjes maken bij kinderboerderij de Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Help jij vogels door een vogelhuisje en een voerslinger te maken? Kom op woensdagmiddag 26 januari naar Kinderboerderij de Baak in Beverwijk.

Huis en voedsel voor vogels

Het voorjaar komt er langzaamaan en vogels gaan al een beetje op zoek naar een mooi nestkastje. Deze middag kun jij zelf een vogelhuisje in elkaar zetten en de vogels een beetje lokken door er nog een voerslinger aan te bevestigen. Hoe leuk is dat? Jij bent creatief bezig en de vogels in de buurt zijn jou dankbaar! Een echte doe-middag!

Meedoen en aanmelden

Er zijn deze middag 2 rondes om 14:00 uur en om 15:00 uur. Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogelsnme. Er zijn per ronde 20 plaatsen beschikbaar en wij verzoeken u alleen kinderen aan te melden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

Veiligheid

Tevens het verzoek om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing