Volleybalinterland in Sporthal Beverwijk

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Op vrijdag 30 augustus organiseren volleybalvereniging Jonas uit Beverwijk/Heemskerk en de stichting Sportaccomodaties Beverwijk een oefeninterland van het Nederlandse dames team tegen het nationale team van Tsjechië. De wedstrijd begint om 19:00 en vindt plaats in Sporthal Beverwijk aan de Van Loenenlaan, de zaal is open vanaf 18:00.

De oefenwedstrijd is ter voorbereiding op het EK dat van 6-14 september door Duitsland/Zwitserland wordt georganiseerd. Een mooie gelegenheid om onze nationale volleybal dames dichtbij aan het werk te zien en te steunen voordat ze aan het EK gaan beginnen.
Ook Tsjechië heeft zich gekwalificeerd voor het EK. Voor beide teams is deze oefenwedstrijd een goede graadmeter om te kijken hoe men er voor staat.
Een dag later treffen de landen elkaar nog een keer in Groningen.

Mede dankzij diverse sponsoren en de gemeente Beverwijk zijn de entreekosten laag gehouden om dit evenment voor een zo breed publiek mogelijk te maken. 13 jaar en ouder betalen €5,-, kinderen tot 13 jaar €2,-. Meer informatie is te verkrijgen via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing