Voorjaar op en rond Kinderboerderij De Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Langzaamaan wordt het voorjaar. De voorjaarsbloemen verschijnen en de zon laat zich vaker zien. Op woensdagmiddag 30 maart organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een activiteit over het voorjaar. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kom jij ook?

Activiteiten

Deze middag kun je met een speciale zoekkaart speuren naar voorjaarsplanten in Park Westerhout. In de educatieruimte staat een broedmachine met bevruchte eieren. Wie weet komen er die middag wel een paar eitjes uit! Ook kun je leren over hoe een kuikentje groeit in een ei.
Natuurlijk verzorgen wij ook nog een kipleuke knutselactiviteit.
Het belooft een leuke en leerzame middag te worden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing