Voorjaars-LEV markt op de Zeestraat in Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op 4 mei vindt, op de Zeestraat in Beverwijk, een gezellige Voorjaars-LEV markt plaats. Deze markt zal gevuld zijn met een gevarieerd aanbod van producten en met heerlijk eten voor thuis of om ter plekke te nuttigen.
De vernieuwde markt loopt nu van het begin van de Zeestraat, bij de Breestraat, tot aan de Baanstraat. Natuurlijk kunt u nog steeds verschillende heerlijke producten vinden die ter plekke genuttigd kunnen worden, zoals patatje stoof, lekkere burgers en Cubanos, churros en suikerspin voor de kinderen. Ook voor de vele lekkernijen zoals een heerlijk stukje kaas of gedroogde worst met een passende wijn, de lekkerste boterkoek, speciale koffie of ontspannende kruidenthee, streekproducten en gerookte paling/zalm kunt u nog steeds op de markt terecht. Maar dit is nu niet alles. Struin ook langs de verschillende kraampjes met o.a. cadeaus, miniatuurauto’s, wollen vachten, babyartikelen, kinderkleding, lederwaren, sieraden, schoenen, vintage, verzorgingsproducten en ga zo maar door.
De nieuwe opzet van de Voorjaars-LEV markt is Lekker, Eigenwijs en Verrassend!
Tijdens de Voorjaars-LEV markt is de Zeestraat afgesloten vanaf de Koningstraat tot aan de Baanstraat. Vanaf de Baanstraat kunt u alleen rechtsaf de Zeestraat op. De Prinsessenlaan blijft afgesloten voor al het verkeer. Gratis parkeren kan in de buurt van dit gedeelte van de Zeestraat.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing