Voorjaarsfair op woensdag 30 maart

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – Op woensdag 30 maart aanstaande wordt er een voorjaarsfair georganiseerd door Brood & Spelen.

Van 17.00 – 20.00 uur kan men terecht bij Kinderdagverblijf (KDV) de Giraf, gevestigd in basisschool de Sterrekijker aan de Van der Hoopstraat 84.

 

Brood & Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Zij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar de middelbare school gaan. Zij zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Zij bieden meer dan alleen opvang, door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van In- en Outdoor, Sport- en Spel, Kunst- en Cultuur en Kleuters. Brood & Spelen heeft 4 kinderdagverblijven, 31 locaties voor buitenschoolse opvang, is actief op 52 scholen met tussenschoolse opvang en pleinwachten.

 

De opbrengst van deze voorjaarsfair gaat naar de stichting Happy Day.

Stichting Happy Day is een stichting die kansen biedt voor kinderen uit gezinnen die op of onder de armoede grens leven. 

 

De activiteiten bestaan uit:  speurtocht voor de jeugd, schminken, optredens van de kinderen in samenwerking met dansschool Patty, springkussen een loterij, kraampjes en er zijn verschillende hapjes te koop.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing