Voorjaarsvakantie activiteiten NUL251

Door: Jan Pronk

Mini disco voor kinderen van 2 t/m 6 jaar
Maandag 21 februari organiseert het kinderwerk van Welzijn Beverwijk een mini disco voor 2 t/m 6 jarigen samen met hun ouders/verzorgers. De mini disco is van 9.30 – 11.00 uur in NUL251, Wilgenhoflaan 2c (ingang rechts via het hek), Beverwijk. De entree bedraagt € 1,50 (inclusief drinken en wat lekkers). Vooraf aanmelden is noodzakelijk gezien het beperkte aantal bezoekers. Voor meer informatie en/of aanmelden via Daisy Groentjes, [email protected].

Inloop voor tieners van 10 t/m 15 jaar
Dinsdag 22 februari is er een open inloop voor tieners in NUL251, onderdeel van Welzijn Beverwijk. We gaan gamen, spelletjes doen, muziek luisteren en gezellig samenzijn. De inloop is van 14.30 - 17.00 uur in NUL251, Wilgenhoflaan 2c (ingang via het hek rechts), Beverwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

IJssculptuur hakken voor 8 t/m 99 jarigen
Ga je niet op wintersport maar wil je wel een winters gevoel? Kom dan donderdag 24 februari een ijssculptuur hakken bij Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. Deze activiteit is voor jong en oud en in koppels ga je een ijssculptuur hakken. Neem een mobiel of fototoestel mee om deze vast te leggen. Deze bijzondere activiteit kost € 5,00 per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden via Judith Hijdendaal, [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing