Voorkom wachttijd, maak een afspraak!

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – De gemeente Beverwijk start op maandag 2 september een proef met service op afspraak. Vanaf die datum kunnen inwoners een afspraak maken om een groot aantal producten van Burgerzaken aan te vragen. Bij Burgerzaken kunnen Beverwijkers terecht voor bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs, uittreksel, verhuisaangifte, erkenning en geboorteaangifte. Vanaf 2 september kan de Beverwijker kiezen: een afspraak maken of gewoon langskomen. Een voordeel van service op afspraak is dat er geen wachttijd is. Op basis van beschikbaarheid kan een afspraak worden gemaakt op het moment dat het de klant het beste uitkomt.

Het gaat om een proef die van 2 september t/m 31 december 2013 duurt. Tijdens deze periode vraagt de gemeente haar bezoekers een enquête over dienstverlening in te vullen. Op basis van de resultaten van de proef neemt de gemeente een besluit over de werkwijze vanaf 1 januari 2014.

Afspraak maken?
Digitaal via www.beverwijk.nl.
Telefonisch via 0251-256 256 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00).
Bij de informatiebalie (maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 - 16.00 uur, dinsdag van 9.00 - 12.30 uur en donderdag van 9.00 - 20.00 uur).

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl