Voorleesmiddag ‘Het magische fototoestel’

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Het fotografiecentrum ISOO.nu is een centrum waar iedereen welkom is. Ook de allerkleinsten – vanaf groep 4 – willen we op een speelse manier in aanraking laten komen met fotografie. Daarvoor organiseert ISOO.nu een voorleesmiddag op zaterdag 8 oktober.

 

Voorleesjuf Dorothy neemt de kinderen mee in het spannende verhaal van ‘Het magische fototoestel’. Zoekend naar oude spullen op de markt vindt de tweeling Eva en Renske een vreemd voorwerp. Wat een raar fototoestel! De marktkoopman gedraagt zich ook vreemd en lijkt opeens verdwenen. Het toestel laat hij voor de meisjes achter. Als zij een foto van zichzelf maken, verdwijnen ze plotseling in een flits! De koopman volgt hen. Hij moet wel….

 

Kom aanstaande zaterdag samen met je ouders naar het fotografiecentrum ISOO.nu, Stationsplein 46 in Beverwijk. Er zijn twee aanvangstijden: 13.00 en 14.15 uur. Voor wat drinken en lekkers wordt gezorgd en na afloop krijg je het boekje (gratis) mee. Meld je daarom zo snel mogelijk aan bij lezingen@isoo.nu. Er is namelijk maar voor een beperkt aantal kinderen plaats.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl