Voorlichting Probeer PC Project voor senioren

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het blijkt dat nog veel senioren weinig of geen gebruik maken van een computer. Overal om u heen ziet u het gebruik van computers en internet toenemen. Ook treft u regelmatig advertenties over het aanbod van speciale computers voor senioren. Steeds meer informatie van bv. overheid en bedrijfsleven wordt via het internet verspreid. Maar ook voor uw plezier kunt u gebruik maken van de computer: contact met familie via de mail,  het uitoefenen van een hobby, etc. Hoe weet u of een computer met internet iets voor u is?

Met het Probeer PC project, dat wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Beverwijk kunt u dit uitproberen zonder direct voor hoge kosten te staan! Met de SimTouch computer, die zeer eenvoudig te bedienen is,  wordt u 5 maanden lang thuis begeleid door een vrijwilliger. De kosten hiervan zijn € 15,00 per maand. In deze probeerperiode beslist u of u de computer wilt aanschaffen. Vele senioren zijn u al voorgegaan! Op dinsdag 21 februari van 13:30 – 15:30 uur kunt u in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 alles te weten komen over het project. In het computercafé in Buurthuis Wijk aan Duin (Wilgenhoflaan 2c) staat een SimTouchcomputer die u alvast kunt bekijken en uitproberen onder begeleiding. Het computercafé is open op maandag- en donderdagmiddag en op dinsdagochtend.

Uw interesse gewekt? U kunt u voor de voorlichtingsbijeenkomst aanmelden door te bellen naar de administratie voor 17 februari naar Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 300300. Voor extra informatie kunt u vragen naar Agnes Jacobs, ouderenwerker.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing