Voorlichtingsmiddag Probeer PC project

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het blijkt dat nog veel senioren weinig of geen gebruik maken van een computer. Overal om u heen ziet u het gebruik van computers en internet toenemen. Ook treft u regelmatig advertenties over het aanbod van speciale computers voor senioren. Steeds meer informatie van bv. overheid en bedrijfsleven wordt via het internet verspreid. Maar ook voor uw plezier kunt u gebruik maken van de computer: contact met familie via de mail,  het uitoefenen van een hobby, etc. Hoe weet u of een computer met internet iets voor u is?

Met het Probeer-pc-project van Stichting Welzijn Beverwijk kunt u dit uitproberen zonder direct voor hoge kosten te staan! Met de SimTouch computer, die speciaal gemaakt is voor senioren, wordt u 5 maanden lang thuis begeleid door een vrijwilliger. De totale kosten zijn € 75,00 voor 5 maanden. In deze probeerperiode beslist u of u de computer wilt aanschaffen. Vele senioren zijn u al voorgegaan! Op dinsdag 11 september van 13.30 – 15.30 uur kunt u in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 alles te weten komen over het project. Als u dan enthousiast bent geworden, kunt u vanaf november gaan meedoen!

In het computercafé in Buurthuis Wijk aan Duin (Wilgenhoflaan 2c) staat een SimTouchcomputer die u tot 12 juli alvast kunt bekijken en uitproberen onder begeleiding. Het computercafé is open op maandag- en donderdagmiddag (13.30 – 15.30 uur) en op dinsdagochtend (10.00 – 12.00 uur). Uw interesse gewekt? U kunt zich voor de voorlichtingsbijeenkomst aanmelden tot 1 augustus door tussen 09.00 en 13.00 uur te bellen naar de administratie van Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 300300. Voor extra informatie kunt u vragen naar Agnes Jacobs, ouderenwerker.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl