Voorlichtingsmiddag Probeer PC project

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het blijkt dat nog veel senioren weinig of geen gebruik maken van een computer. Overal om u heen ziet u het gebruik van computers en internet toenemen. Ook treft u regelmatig advertenties over het aanbod van speciale computers voor senioren. Steeds meer informatie van bv. overheid en bedrijfsleven wordt via het internet verspreid. Maar ook voor uw plezier kunt u gebruik maken van de computer: contact met familie via de mail,  het uitoefenen van een hobby, etc. Hoe weet u of een computer met internet iets voor u is?

Met het Probeer-pc-project van Stichting Welzijn Beverwijk kunt u dit uitproberen zonder direct voor hoge kosten te staan! Met de SimTouch computer, die speciaal gemaakt is voor senioren, wordt u 5 maanden lang thuis begeleid door een vrijwilliger. De totale kosten zijn € 75,00 voor 5 maanden. In deze probeerperiode beslist u of u de computer wilt aanschaffen. Vele senioren zijn u al voorgegaan! Op dinsdag 11 september van 13.30 – 15.30 uur kunt u in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 alles te weten komen over het project. Als u dan enthousiast bent geworden, kunt u vanaf november gaan meedoen!

In het computercafé in Buurthuis Wijk aan Duin (Wilgenhoflaan 2c) staat een SimTouchcomputer die u tot 12 juli alvast kunt bekijken en uitproberen onder begeleiding. Het computercafé is open op maandag- en donderdagmiddag (13.30 – 15.30 uur) en op dinsdagochtend (10.00 – 12.00 uur). Uw interesse gewekt? U kunt zich voor de voorlichtingsbijeenkomst aanmelden tot 1 augustus door tussen 09.00 en 13.00 uur te bellen naar de administratie van Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 300300. Voor extra informatie kunt u vragen naar Agnes Jacobs, ouderenwerker.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing