Vriendenvoetbal De Kennemers weer van start

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - het afgelopen seizoen is BVV De Kennemers gestart met het vriendenvoetbal. Dit prima initiatief is goed ontvangen en diverse oudere voetbalsterren hebben na jaren hun kunsten weer vertoond. Zaterdag komt er een vervolg op het vriendenvoetbal. 

Het vriendenvoetbal is bedoeld voor alle voetballers die nu niet meer actief zijn, maar wel zin hebben om onderling een vriendschappelijk potje te voetballen. De vereniging benadrukt daarbij dat dit voor alle voetballiefhebbers is bedoeld en dus niet alleen voor liefhebbers die lid van BVV De Kennemers zijn geweest.

Vrienden kunnen elke 14 dagen op zaterdag van 14:30 tot 15:30 uur meespelen. Het is bedoeld voor alle voetballers die recreatief, sportief en zonder competitie-verplichtingen willen voetballen en waarbij afbericht geven niet nodig is. Na afloop is er in de kantine gelegenheid om de mooiste acties van die dag of voetbalherinneringen van vroeger op te halen. Voor nadere informatie kan worden gemaild naar Fred van Baar ([email protected])
of Ap Jansen ([email protected]).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing