Vrije verkoop theaterkaarten

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Vanaf dinsdag 3 juli start de vrije verkoop van theaterkaarten voor het theaterseizoen 2012-2013 van het Kennemer Theater. De kaarten kunnnen aan de theaterkassa en telefonisch worden besteld op dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur. Het telefoonnummer van de kassa is 0251 221453. De zomersluiting van het Kennemer Theater is van zaterdag 28 juli tot en met maandag 27 augustus. Voor het bestellen van kaarten in deze periode kan men terecht op de website www.kennemertheater.nl en die is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar!

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor o.a. Paul de Leeuw, Rob Kamphues, Tineke Schouten (nieuwe show), Ashton Brothers, Acda en de Munnik, 3JS, Mannen komen van Mars… (Huub Stapel), Berget Lewis, Lebbis, Javier Guzman, Zadelpijn 2, Plien & Bianca (5 maart), Ruth Jacott, Ronald Goedemondt en vele anderen.

Vanaf 3 juli gelden de nieuwe prijzen in verband met de BTW-verlaging. Degenen die tussen 25 mei en 2 juli hebben besteld worden gecompenseerd. Hierover ontvangt men persoonlijk bericht.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing