Vrijwilliger Dick de Graaf overleden

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Met grote verslagenheid heeft Radio Beverwijk kennisgenomen van het overlijden van vrijwilliger Dick de Graaf. Dick was een radiomaker pur sang. In de jaren 70 van de vorige eeuw maakte hij deel uit van het team van Radio Northsea International, alwaar hij een zeer goed beluisterd programma presenteerde. In latere jaren maakte hij ook programma’s bij diverse andere radiostations. In de jaren 90 ontmoette hij Rina Haver, met wie hij een relatie kreeg. Samen met Maarten Schelvis en Maus Granaat verzorgden Dick en Rina de ochtendprogrammering van Radio Beverwijk. Dick presenteerde in die tijd het programma 'Ontbijt A La Carte' van 08:00 tot 09:00 uur.

Rina Haver presenteert al vele jaren op zondagmiddag bij Radio Beverwijk het programma 'De Muzikale Tijdreis' van 12:00 tot 14:00 uur. Als haar vaste technicus niet beschikbaar was, trad Dick op als vervanger. Voor hem was het maken van radioprogramma’s een grote passie, hij kon er altijd zeer boeiend over vertellen en bracht met zijn anekdotes en adviezen die passie op veel collega’s over. Al geruime tijd kampte hij met gezondheidsproblemen. Hoewel het erop leek dat zijn toekomst er juist weer wat beter uit zou gaan zien, traden er onverwacht complicaties op die hem uiteindelijk fataal zijn geworden. Dick is 75 jaar oud geworden.

Radio Beverwijk wenst Rina, de familie en alle anderen voor wie Dick van betekenis is geweest veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing