Vrijwilliger gezocht voor Internetcafé

Door: Ab Jenema

REGIO - Vanwege toenemende belangstelling voor het Internetcafé buurtcentrum het Spectrum wordt een extra vrijwilliger gezocht. Omdat er een toenemende belangstelling is voor het Internetcafé wordt een extra vrijwilliger gezocht. We zoeken iemand die o.a. kennis heeft van tablets, laptops en Windows 10, spontaan is en om kan gaan met verschillende niveaus. Man/vrouw, jong/oud dat maakt niet uit!

Het Internetcafé is bedoeld voor mensen die geen of weinig gelegenheid hebben om met een computer om te (leren) gaan of te gebruiken. Elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom in buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk.

Op basis van de behoeften van de deelnemers wordt er uitleg gegeven over hetgeen zij willen leren. Zo kunnen taalprogramma’s aan bod komen om het Nederlands te verbeteren, leren omgaan met de computer, de weg vinden op internet, gebruik van facebook etc.

Docente Pauline Snijders en twee vrijwilligers geven les in een gezellige, ongedwongen sfeer.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via Karin Koks, 06-19965444 of langskomen op donderdagmiddag tijdens het Internetcafé!

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl