Vrijwilligers gezocht opruimactie strand

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Op zaterdag 23 maart 2013 wordt een grote opruimactie gehouden op het strand tussen de Noordpier en Wijk aan Zee. Iedereen is welkom om mee te helpen. De opruimactie is een initiatief van Simone Bontenbal, dat wordt ondersteund door de strandpaviljoens Timboektoe, Aloha en Sunseabar, surfschool Ozlines en bunker Het Bolwerk. De gemeenten Velsen en Beverwijk stellen de benodigde materialen ter beschikking en de HVC zorgt voor de afvoer van het ingezamelde afval.

Initiatiefneemster en organisator Simone Bontenbal, in het dagelijks leven chauffeur en fervent strandbezoeker, rekent op minstens 100 tot 150 aanmeldingen. Al eerder organiseerde zij eenzelfde actie op het strand bij IJmuiden. Daar werd maar liefst 2,5 ton afval van het strand gehaald.

Wie wil meehelpen om het strand weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen kan zich aanmelden via facebookpagina: www.facebook.com/HoeHetOokKan of per e-mail op [email protected].

Verzamelen op 23 maart om 12.30 uur bij strandpaviljoen Timboektoe op strand Noordpier. Ter afsluiting biedt wethouder mr. Frans H.J. Koster namens de gemeente alle deelnemers in strandpaviljoen Sunseabar in Wijk aan Zee een drankje aan. Deelnemers worden eventueel teruggebracht naar hun auto op de Noordpier.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing