Vrijwilligers van de “Wijk-Uit” PlusBus bezorgen ouderen een maaltijd aan huis

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op dinsdag 2 juni brachten vrijwilligers de vaste deelnemers aan de Eettafels een verse maaltijd aan huis. De komende 4 weken krijgen de trouwe gasten 1 keer in de week een maaltijd thuisbezorgd.

De Eettafels, maar dan even anders!
Sinds enige jaren eten ongeveer 30 ouderen iedere week op dinsdag en/of vrijdag een warme maaltijd met elkaar in een van de wijkcentra van Stichting Welzijn Beverwijk. Voor een klein bedrag is er op deze dagen een gezamenlijke warme maaltijd, te nuttigen in een leuk gezelschap.

Door de coronacrisis zijn de locaties van Stichting Welzijn Beverwijk enige tijd gesloten en zo verviel ook het gezamenlijk eten voor deze ouderen.
Daarom besloot Stichting Welzijn Beverwijk om de vaste gasten van de eettafels te trakteren op een vers bereide maaltijd met gezonde producten, gemaakt door Ed van Roon van KOOK Beverwijk. Dankzij de samenwerking met KOOK Beverwijk en ondersteuning vanuit Gouden Dagen Beverwijk, kan dit gerealiseerd worden.

Het is natuurlijk niet te vergelijken met de gezelligheid van een gezamenlijke maaltijd op locatie. Daarom hopen wij uiteraard dat we de Eettafels zo snel als mogelijk weer kunnen hervatten. Wij houden u op de hoogte!

Heeft u nog vragen? Bel dan naar BeverwijkvoorElkaar, tel 0251 22 22 22 op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 13.00 uur. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht. Wij zullen u zo goed als mogelijk verder helpen. BeverwijkvoorElkaar is onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing