Vrijwilligerswerk op de prachtige Buitenplaats Beeckestijn

Door: Ab Jenema

IJMOND - In juni wordt Buitenplaats Beeckestijn officieel onderdeel van het Museumhuizen netwerk van Vereniging Hendrick de Keyser. Denk jij je thuis te voelen in dit magnifieke huis? De eigenaar van het pand, Vereniging Hendrick de Keyser, is op zoek naar vrijwilligers om samen met de bezoekers het huis tot leven te brengen. Voel je thuis Beeckestijn is niet zo maar een huis.

Het is een 18de eeuwse buitenplaats van ongekende allure. Als bezoeker kun je die allure écht ervaren door een boek te lezen op de bank of door je verder te verdiepen in de plattegrond van het huis. In het Museumhuis werkt een gezellige groep vrijwil-ligers die, altijd samen, bezig zijn in het huis. Vrijwilliger op Buitenplaats Beeckestijn; een hartelijk welkom Als vrijwilliger op Beeckestijn ben je vooral bezig met het ontvangen van de gasten. Esly van Dam, hoofdcoördinator vrijwilligers, zegt hierover: ‘We horen van veel bezoekers dat ze het persoonlijke en gastvrije ontvangst in de Museumhuizen erg waarderen.

Onze vrijwilligers ontvangen de bezoe-kers net zoals je dat thuis zou doen; hartelijk en persoonlijk’. Geen specifieke voorkennis of ervaring nodig Als vrijwilliger op Buitenplaats Beeckestijn heb je geen specifieke voorkennis of ervaring nodig, maar wel goede sociale en communicatieve vaardigheden. We vragen een minimale beschikbaar-heid van twee dagdelen per maand op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Vereniging Hen-drick de Keyser biedt haar vrijwilligers professionele begeleiding en een reiskostenvergoeding. Informatiebijeenkomst.

Er is inmiddels een groep van ongeveer vijfentwintig vrijwilligers actief op Beeckestijn, maar er is nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden voor de geheel vrijblijvende informatiebijeenkomst waar we je alles vertellen over het vrijwilligerswerk en je ook al je vragen kunt stellen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Esly van Dam, hoofd-coördinator vrijwilligers via [email protected] of 020-5210630. Zij kan ook andere vragen beantwoorden.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing