Vroege vogels en Bourgondiërs in de Zeestraat!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Aanstaande zaterdag is de juni editie van de Vers & Brocante markt in de Zeestraat. Waar normaal gesproken alleen de organisatie van de Bourgondische maandmarkt al vroeg de eerste stappen in de straat zet, zal dat dit keer anders zijn!

Luilak betekent ‘vroeg uit de veren’ en een groot aantal ondernemers uit het centrum van Beverwijk laten deze vroege vogels ook maximaal profiteren in de winkels die vanaf 07.00 uur open zijn.

Van 07.00 - 08.00 uur hoge kortingen of mooie cadeaus, van 08.00 - 10.00 uur daalt de korting maar worden er uiteraard nog steeds ontbijtjes weggegeven en vanaf 10.00 uur kunnen de pyjama’s uit en de feestkleding aan want dan start de Vers & Brocante markt in de Zeestraat.

Ook deze maand belooft het weer gezellig te worden met zomerse temperaturen, gezellige terrassen, vrolijke standhouders en uiteraard de mooiste producten.

Vanaf 13.00 uur hebben de ondernemers uit de Zeestraat de band  ‘Sitting on a duck’ uitgenodigd om er op het Bourgondisch plein, in het midden van de markt, een swingende boel van te maken. Deze band uit Haarlem speelt covers van jaren

60 tot de laatste hits van 2017 en tot 16.00 uur bent u van harte welkom te komen genieten van deze zes enthousiaste muzikanten.

Op 3 juni beloofd het van 07.00 uur ’s ochtends tot in de late uurtjes een hele gezellige dag in Beverwijk te worden.

Alle ingrediënten voor een dagje funshoppen in zijn paraat, bienvenue in de

Zeestraat Speciaalstraat!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing