VVD Beverwijk stelt kandidatenlijst vast voor gemeenteraadsverkiezingen

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - VVD Beverwijk heeft haar kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Van 22 tot en met 29 november kregen de leden de gelegenheid om zich uit te spreken over de kandidatenlijst. Serge Ferraro werd eerder dit jaar al verkozen als lijsttrekker.

Lijsttrekker Ferraro is enthousiast over de lijst: “We hebben een mooie ploeg voor de gemeenteraad klaar staan! Een mooie mix van ervaring, kennis en talent: vertrouwde gezichten en nieuwe liberale talenten met verschillende achtergronden. Een goede afspiegeling van Beverwijk en Wijk aan Zee.”

VVD Beverwijk is klaar om een mooie campagne neer te zetten om na de verkiezingen weer met dezelfde energie als de afgelopen vier jaar in te zetten voor een nog fijnere Beverwijk en Wijk aan Zee: meer woningen bouwen, een veiligere gemeente en een sterke lokale economie.

Voorzitter Alexander Verwey van het VVD bestuur netwerk IJmond feliciteert alle leden op de kandidatenlijst. Het gehele bestuur heeft de afgelopen maanden samen met alle leden uit Heemskerk, Beverwijk en Velsen hard gewerkt aan de totstandkoming van deze mooie kandidatenlijsten en overtuigende verkiezingsprogramma’s voor de drie afzonderlijke gemeenten.

 

Kandidatenlijst:

1 Serge Ferraro

2 Barbara Middendorp

3 Casper Spindelaar

4 Martijn van Bemmelen

5 Bart van Wijck

6 Migiza Victoriashoop

7 Roy Breurken

8 Maurice Meijer

9 Robert Boer

10 Jurg Verhoeven

11 Marco Schoenmaker

12 Vladimir Peci?

13 Quincy Geel

14 Wim Moonen

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing