VVD-fracties willen weer samen verder

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De twee VVD-fracties in de gemeenteraad willen weer samen verder. De raadsleden Serge Ferraro en Frans Koster zijn daartoe opnieuw de dialoog aangegaan. Eerder dit jaar lieten Ferraro en zijn fractiegenoot Pieter Heinink weten niet langer met Koster te willen samenwerken.  

Nadat ook het vierde fractielid, Rahman Kat, zich had aangesloten bij Ferraro, ging Koster als eenmansfractie verder onder de naam VVD Koster, terwijl de andere drie onder VVD Ferraro opereerden. Het rommelde al binnen de fractie sinds de verkiezingen van 2014, waarbij twee prominente VVD'ers (Robert Boer en Puck Witte) er niet in slaagden een raadszetel te bemachtigen. Ferraro en Heinink lieten toen blijken hierin een signaal van de kiezer te zien dat ze interpreteerden als een roep om vernieuwing in de partij.

In een gezamenlijke persverklaring laten Ferraro en Koster nu weten dat ze hebben besloten om, volgens goede liberale traditie, de dialoog weer aan te gaan. "Uitgangspunt is het streven om in de zeer nabije toekomst tot een gezamenlijke fractie te komen. Tot dat moment hebben de fracties afgesproken om in ieder geval al samen te werken. Beide partijen zijn optimistisch over de toekomst."

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl