VVD opent ontmoetingsruimte aan Breestraat

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - In de aanloop naar de verkiezingen opent de VVD op zaterdag 15 februari 2014 om 12:00 uur een eigen ontmoetingsruimte. De liberalen hebben hun oog laten vallen op het leegstaande winkelpand aan de Breestraat 130.

Lijsttrekker Frans Koster: "Er is behoefte aan een centrale plek waar campagneteam, bestuur en kandidaten elkaar en vooral de inwoners van
Beverwijk en Wijk aan Zee kunnen ontmoeten. De locatie die we hebben gevonden is ideaal. Aan de Breestraat, vlak bij de ingang van de Beverhof.
Veel bezoekers aan het centrum van Beverwijk komen bijna automatisch
langs dit pand."

Met nadruk stelt Koster dat de ontmoetingsruimte niet alleen voor leden is bedoeld: "iedereen is welkom om binnen te lopen en met ons van gedachten te wisselen over de politiek in Beverwijk. Wij hebben de koffie klaarstaan." Daarnaast wordt de ruimte de uitvalsbasis voor de campagne van de VVD. De ontmoetingsruimte is vanaf zaterdag 15 februari 2014 elke woensdag,  donderdag en zaterdag geopend. Meer informatie over de openingstijden is ook te vinden op www.vvdbeverwijk.nl en via het twitteradres @VVD_Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing