Wat gaat gemeente in 2016 met uw geld doen?

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op woensdag 21 oktober 2015 organiseert de gemeenteraad een raadscafé over de gemeentelijke begroting voor 2016. Het budgetrecht is één van de belangrijkste bevoegdheden van de gemeenteraad. Begin november stelt de gemeenteraad vast waar het gemeenschapsgeld in 2016 voor wordt ingezet. Voorafgaande aan deze raadsvergadering willen de fracties hun visie delen met alle inwoners uit Beverwijk en Wijk aan Zee. 

De fracties uit Beverwijkse gemeenteraad zullen op ludieke wijze hun visie op de begroting van 2016 met u delen. Dit gaan zij doen met een poster. Geen verkiezingsposter met tekst, maar een levendige tekening! Waar gaat het meeste geld naartoe? Waarop kan worden bezuinigd? En hoe hoog worden de belastingen? Tijdens het raadscafé is er volop gelegenheid om met de fracties in gesprek te gaan over de gepresenteerde visies. Wellicht hebt u zelf ook goede ideeën of suggesties? Ook hier is gelegenheid voor. Daarnaast zal er een voor een hapje en een drankje worden gezorgd.

Het raadscafé vindt plaats in Café Carillon aan het President Kennedyplein 5. Vanaf 19:30 uur is het publiek welkom en staat er koffie en thee klaar. Vanaf 20:00 uur presenteren de partijen hun posters. Het raadscafé duurt tot 21:30 uur.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress