Wat is positieve gezondheid en wat kan het voor u betekenen?

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op donderdag 1 februari 2024 (10:30-11:30 uur) organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatiebijeenkomst over Positieve Gezondheid.
Tijdens deze sessie, geleid door Marko Wentzel, verpleegkundig telecoach bij het RKZ, zult u kennismaken met een vernieuwende benadering van gezondheid.

Positieve Gezondheid gaat verder dan de afwezigheid van ziekte; het richt zich op het versterken van uw welzijn op fysiek, mentaal en sociaal gebied.
Gedurende de bijeenkomst krijgt u praktische tips om de regie over uw eigen gezondheid te nemen.

Locatie & aanmelden
Datum: Donderdag 1 februari - 10:30 - 11:30 uur
Locatie: De Vitale Huiskamer in Vitaliteitscentrum Fit4You2, Beneluxlaan 205, 1966WJ Heemskerk. Let op: de ingang van de Vitale Huiskamer is aan de zijkant van het pand.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Meld u aan via [email protected] en ontdek samen met ons een andere kijk op gezondheid.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Marko Wentzel via [email protected].

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in de Vitale Huiskamer voor een inspirerende ochtend rondom Positieve Gezondheid.

Vitale Huiskamer
De Vitale Huiskamer is een warme en gastvrije omgeving waar iedereen zich op z’n gemak kan voelen. Het is een ruimte waar mensen van verschillende leeftijden en culturen elkaar op een prettige manier kunnen leren kennen.
Dit is mogelijk door de activiteiten, workshops en programma’s van de maatschappelijke partners. Betrokken partners zijn het Rode Kruis Ziekenhuis, Maatje Z, Stichting Welzijn Beverwijk,
het Centrum voor de Kunsten, de GGD, Viva! Zorggroep, RIBW K/AM, FACT en Reakt en de gemeenten Heemskerk en Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing