Waterspektakel 2016

Door: Henk Faas

HEEMSKERK - Op woensdag 15 juni organiseert het Buurtteam ”Boven de Baandert” in samenwerking met Welschap Welzijn Heemskerk alweer voor het zesde jaar het jaarlijkse waterspektakel van 13.00 tot 16.30 uur. Kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar kunnen waterspellen doen op het grasveld langs het water aan de Rosa Manussingel. Dit water is ook wel bekend als het Surfmeer. De toegang is gratis.  

Het buurtteam werkt samen met leerlingen van het Nova-college. Zij zorgen voor de begeleiding bij de attracties. Vrijwilligers uit de buurt helpen mee om het waterspektakel weer tot een groot succes te brengen. Het Budget Burger Initiatieven(BBI) financiert deze activiteit. We hebben mooi besteld dus de kinderen kunnen in hun zwemkledij komen. Vergeet niet een handdoek en warme kleding mee te nemen voor na het spelen!

Tijdens het waterspektakel kunnen de kinderen slootje springen, is er een surfsimulator, drakenbaan, springkussen, schminken, een jungleklimtoren, plasticballen “Aqua Bubbles” en “Aqua Rollers”! Hengelsport vereniging ’t Snoekje’ is aanwezig om het één en ander uit te leggen over de hengelsport. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om zelf een hengeltje uit te gooien. Een dj verzorgt de muziek! De limonade is gratis en voor een klein bedrag is er iets lekkers te koop. Ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. De koffie en thee staan  gratis voor u klaar.

Tijdens het Waterspektakel is zwemmen in het Surfmeer verboden! Alle kinderen van Heemskerk zijn van harte welkom op deze waterspektakel.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing