Waterspektakel aan de Rosa Manussingel

Door: Ab Jenema

IJMOND - Pas op! U kunt nat gespetterd worden! Op woensdag 21 juni van 13.00 tot 16.30 uur organiseert het Buurtteam ”Boven de Baandert” in samenwerking met Welschap Welzijn Heemskerk alweer voor de zevende keer het jaarlijkse Waterspektakel. Kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar kunnen waterspellen doen op het grasveld langs het water aan de Rosa Manussingel. Dit water is ook wel bekend als het Surfmeer. De toegang is gratis.

Het buurtteam werkt samen met leerlingen van het Nova-college. Zij zorgen voor de begeleiding bij de attracties. Vrijwilligers uit de buurt helpen mee om het Waterspektakel weer tot een groot succes te brengen. Het Budget Burger Initiatieven(BBI) financiert deze activiteit. We hebben mooi weer besteld dus de kinderen kunnen in hun zwemkledij komen. Vergeet niet een handdoek en warme kleding mee te nemen voor na het spelen!

Tijdens het Waterspektakel kunnen de kinderen slootje springen, is er een surfsimulator, drakenbaan, springkussen, schminken, een jungleklimtoren, plasticballen “Aqua Bubbles” en “Aqua Rollers”! Hengelsport vereniging ’t Snoekje’ is aanwezig om het één en ander uit te leggen over de hengelsport. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om zelf een hengeltje uit te gooien. Een dj verzorgt de muziek! De limonade is gratis en voor een klein bedrag is er iets lekkers te koop. Ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. De koffie en thee staan  gratis voor u klaar. Alle kinderen van Heemskerk zijn van harte welkom op het Waterspektakel.
Tijdens het evenement is zwemmen in het Surfmeer verboden!advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress