Waylon geeft concert in A9Studios

Door: Bos Media Services

UITGEEST - Op zaterdag 21 november 2015 zal zanger Waylon een concert verzorgen in de A9Studios. Steeds meer topartiesten kiezen voor een optreden op het nieuwste poppodium van Noord-Holland. Voor het publiek valt er ook veel te kiezen, want de concerten kunnen worden gereserveerd in combinatie met een diner.  

Waylon is terug met een nieuw album, getiteld 'Heaven After Midnight'. De plaat werd opgenomen in de legendarische Capitol Studios in Hollywood, voor Waylon een heilige plek. "Ik stond daar in het zelfde hokje waar ook Frank Sinatra, Sammy Davis Jr en Paul McCartney hebben gezongen. Dan voel je wel iets". De muzikanten die hij om zich heen verzamelde, hebben met de grootste sterren gespeeld. "Ze hadden veel respect voor elkaar, en genoten ervan. Ze gingen tot het uiterste". Het resultaat: een plaat waarop Waylon het plezier in muziek maken heeft terug gevonden.

Tweegangen concertbuffet
De mogelijkheid om te eten voorafgaand aan een concert zijn oneindig. Om dit te vereenvoudigen en te zorgen voor de juiste sfeer en voorpret met jouw vrienden of collega's is er een tweegangen concertbuffet! Je kunt dan heerlijk vooraf met elkaar bijkletsen en de avond compleet maken met een heerlijk hapje eten. Deze buffetten bestaan uit onbeperkt eten met een zeer gevarieerd aanbod waarbij rekening wordt gehouden met alle smaken. Alles wordt vers bereid in eigen keuken. Je kunt daarom kwalitatief zeer goed eten tegen een zacht prijsje. En... je bent nooit te laat voor het concert, je hebt altijd een parkeerplaats en het team van de A9Studios zorgt ervoor dat je als eerste in de zaal bent. Zo ben je verzekerd van de beste plaatsen. Je kunt deze tickets als combiticket kopen via www.a9studios.nl. Voor degene die nog geen kaarten hebben gekocht is het nog niet te laat, maar je moet er wel snel bij zijn!

Wil je als eerste de nieuwste agenda weten van A9Studios? Like de Facebookpagina van A9Studios. Dan ben je iedereen voor!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing