Wederom grote sportinstuif voor kinderen

Door: Bos Media Services

WIJK AAN ZEE - Onder de noemer 'Mega Sport Instuif' wordt al enige tijd een evenement voor leerlingen van de basisschool georganiseerd in de schoolvakanties. Volgende week staat de achtste editie van dit evenement op de agenda.  

Sporthal De Moriaan organiseert de instuif in samenwerking met Wijkgericht werken Beverwijk. Er worden weer veel verschillende sport- en spelactiviteiten uitgezet waaronder een stormbaan, de grootste sjoelbaan van Nederland en een spelenkermis. Een volle scorekaart is limonade en een verrassing waard.

Activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen zijn: stormbaan, mega sjoelbaan, springkussen, diverse balsporten, racketsporten, schminken, schilderen, tekenen en natuurlijk de onderdelen van de spelenkermis.  Het evenement is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Geadviseerd wordt om sportschoenen mee te nemen.

De Mega Sport Instuif begint om 1:.00 uur en duurt tot 16:00 uur. De kosten voor deelname bedragen 2,- euro per kind. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die op deze dag willen meehelpen alles in goede banen te leiden. Zij ontvangen als blijk van waardering na afloop een bioscoopbon.

Nieuwe vrijwilligers kunnen zich aanmelden via [email protected] of telefonisch via nummer 06 34419680. Sporthal De Moriaan is gevestigd aan de Dorpsduinen 4.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing