Wederom vrijwilligersavond bij ISOO.nu

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Bij fotocentrum ISOO.nu is afgelopen dinsdag een vrijwilligersavond georganiseerd. De organisatie, die geheel draait op basis van vrijwilligers, zoekt echter nog meer vrijwilligers en organiseert daarom binnenkort een tweede informatieve avond.  

ISOO.nu bestaat inmiddels een jaar. Waar men in april 2014 eigenlijk nog geen idee had welke kant het op zou gaan, is het inmiddels een stuk duidelijker wat er gedaan wordt en waar behoefte aan is. Afgelopen dinsdag is met oude en nieuwe vrijwilligers overleg gevoerd over wat zij voor ISOO.nu kunnen betekenen.

De vrijwilligerstaken binnen de organisatie zijn divers. Eens in de zes weken wil men er nieuwe foto's voor de expositie ophangen. Tijdens het maandelijks Fotocafé is hulp bij het inschenken van koffie en thee welkom en binnenkort staat ISOO.nu op de Sunday Fair en dan is hulp bij de kraam altijd welkom. Hetzelfde geldt overigens voor de momenten dat ISOO.nu open is: dinsdag- en donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur en af en toe op zaterdag.

Heeft u een uurtje over en wilt u een bijdrage leveren aan ISOO.nu? Kom dan op dinsdag 28 april 2015 om 20:00 uur naar de tweede vrijwilligersavond om te horen hoe ook u een bijdrage kunt leveren aan het fotocentrum van de IJmond. ISOO.nu is gevestigd aan het Stationsplein 46. Kijk voor uitgebreide informatie op www.isoo.nu.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing