Week tegen de eenzaamheid

Door: Jan Pronk

VELSEN - Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen  Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid, met als hoofdboodschap: ‘Kom erbij!’. In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Boek aan Huis service

De week tegen de eenzaamheid staat in het teken van verbinding. Bibliotheek Velsen zoekt ook de verbinding. Het is een plaats van ontmoeting en verhalen.
Ben je door omstandigheden (tijdelijk) niet in de gelegenheid om naar de Bibliotheek te gaan, maar wil je wel graag materialen lenen? Dan kunnen we de materialen ook bij je thuisbrengen. Kijk voor meer informatie over de Boek aan Huis service op www.bibliotheekvelsen.nl of vraag ernaar bij de balie van de Bibliotheek.

Meer in de Bibliotheek

De Bibliotheek Velsen biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Ook niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing