Weekendvieringen in de parochie hervat

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - In de kerken van onze parochie en in de regio hebben de afgelopen weken naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus geen vieringen plaatsgevonden.
De vieringen door de week in de Regina Caeli en de Agatha zijn wel doorgegaan.

Gelukkig kunnen we u nu melden dat er vanaf zondag 22 november weer weekendvieringen worden gehouden, met de benodigde veiligheidsmaatregelen en voor 30 personen.
Gepland was in dat weekend te gedenken dat de Eloyparochie dit jaar 25 jaar bestaat en het heuglijke feit gezamenlijk in de Agathakerk te vieren. Dit jubileumfeest hoopt de parochie nu volgend jaar november te kunnen houden.

Op 22 november a.s. wordt er nu om 11.00 uur in de Agathakerk één viering voor 30 personen gehouden. Deze was al gepland i.v.m. het jubileum. Na dat weekend worden er ook in de Odulphus en Regina weer vieringen gehouden, uiteraard ook voor 30 personen.

Voor de Agathakerk is het noodzakelijk voor de viering op zondag te reserveren bij het parochiesecretariaat. Dat kan elke woensdag en donderdag van 09.00 – 14.00 uur op tel. 0251-215094. Eind november komt er weer een parochieblad uit met meer info, uiteraard alles onder voorbehoud.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing