Weer hoger slagingspercentage Nova College

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK -  Het Nova College Vavo heeft dit jaar een slagingspercentage behaald van bijna 85%. Dat is opnieuw hoger dan voorheen, want in 2013 slaagde 82,7% van de kandidaten. Dat was al een stijging ten opzichte van 2012, toen 79,2% slaagde. 

Totaal 473 van de 566 kandidaten hebben bij ROC Nova College Vavo alsnog hun diploma mavo/vmbo-t (121), havo (274) of vwo (105) behaald. In Beverwijk zijn 7 van de 11 kandidaten geslaagd voor mavo/vmbo-t en 18 van 20 kandidaten voor havo. Deze aantallen zijn exclusief de diploma's die gedurende het schooljaar zijn uitgereikt nadat de kandidaat de nog benodigde vakken had afgerond. Bij de meeste examenkandidaten voor het diploma ging het om enkele vakken die ze nog moesten afronden voor het diploma. De overige studenten volgden het volledige programma.

Extra kans
Vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) biedt jongeren en volwassenen een extra kans om hun diploma of certificaten mavo/vmbo-tl, havo en vwo te behalen. Het Nova College Vavo verzorgt vrijwel alle reguliere vakken. Voor jongeren van 16 en 17 jaar geldt dat hun school voor voortgezet onderwijs een uitbestedingovereenkomst moet sluiten met het Nova College Vavo. Wie 18 jaar of ouder is kan zich rechtstreeks aanmelden bij het Nova College Vavo. Voor meer informatie: www.novacollege.nl/vavo.

Voorlichting 3 juli
Belangstellenden zijn welkom op de voorlichting over mavo/vmbo-tl, havo en vwo bij het Nova College Vavo op donderdag 3 juli 2014. Deze bijeenkomst vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur in het pand van het Nova College aan de Laurens Baecklaan 25.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing