Weight Loss Challenge nu ook in Beverwijk

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK – Verantwoord afslanken zonder een dieet te volgen? Schrijf je in voor de Weight Loss Challenge en ga samen met anderen de uitdaging aan! Het beproefde concept van afslanken in groepsverband onder leiding van een persoonlijke coach is nu ook in Beverwijk beschikbaar. De drie deelnemers met het beste resultaat na twaalf weken ontvangen bovendien een aantrekkelijk geldbedrag als beloning!

Een paar kledingmaten omlaag, je lichaam in een betere conditie en ook nog eens een mooi geldbedrag verdienen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch kan het, dankzij de Weigh Loss Challenge. Elders in het land is dit concept al een enorm succes en vanaf nu kunnen ook inwoners van Beverwijk en omstreken deze uitdaging aangaan. Initiatiefnemers Vanessa en Barry Traa leggen uit: "Veel mensen denken bij afslanken direct aan het omlaag brengen van het lichaamsgewicht. Toch is dat in feite niet de belangrijkste factor. Het gaat vooral om het verkleinen van je lichaamsomvang. Je vraagt tenslotte in de winkel ook niet om een broek voor iemand van 60 of 80 kilo, maar om een broek in een bepaalde maat. Afslanken wil zeggen dat je qua kleding een paar maten omlaag kunt."

Wie de Weight Loss Challenge aangaat, krijgt in twaalf gezellige maar vooral leerzame bijeenkomsten tips en trucs voor het veranderen van het eetpatroon. Doelstelling is een gezondere levensstijl te realiseren, waarbij de deelnemers elkaar stimuleren en motiveren. Tijdens de eerste bijeenkomst worden alle deelnemers gewogen met behulp van een speciale weegschaal, die ook het vetpercentage registreert. Daarnaast worden alle maten van de deelnemers genomen, zodat achteraf goed is vast te stellen wat het effect van het programma is geweest. De drie deelnemers met het beste resultaat ontvangen een geldbedrag als beloning. Vanessa en Barry Traa: "Dat geldbedrag is een extra stimulans, maar uiteindelijk is iedereen die slanker wordt een winnaar!"

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 23 januari 2014 op het adres Peelstraat 25 in Beverwijk. De kosten voor het gehele programma (12 weken) bedragen 60,- euro per persoon. Meer weten of direct aanmelden? Kijk op www.wlczaanstreek.nl of bel: 06 53204708.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl