Welke kleur Cowboysbag kies jij?

Door: Bos Media Services

REGIO - Als je naar de geschiedenis van de tas kijkt, zie je dat trends in kunst, de mode en de maatschappij de ontwikkeling heeft beïnvloed. In het Tassenmuseum kun je tassen zien vanaf het ontstaan. Daarin zie je dat ook kleur altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Niet alleen in kleding speelt kleur per seizoen een rol, ook in tassen zie je zomer en winter kleuren en natuurlijk de trendkleuren. Sinds Maria en Aramis Gandjapour in 2016 de doorstart van Nederlands bekendste tassenmerk concreet maakten, zie je ook bij Cowboysbags diverse trendkleuren terugkomen.

Wat zijn de trendkleuren van zomer 2019?
Cowboysbag tassen zijn er in diverse maten en soorten. Een groot deel van de populariteit heeft het merk te danken heeft aan de prachtige klassieker The Bag. Toch zijn ook nieuwkomers in de collectie onmisbaar. Zo is er de hippe en toch elegante Cowboysbag Backpack Doral. Echte Cowboysbag rugzakken in een retro jasje. Deze Doral is naast elegant ook heel ruim. Zo kan je met dit rugmodel een hele stapel spullen meenemen, is alles veilig opgeborgen en loop je zeker in stijl bij. Daarnaast zorgt  een lederen rugtas zoals deze ook voor een heel prettig draagcomfort. Met al het gewicht van je laptop, boeken en documenten is dat niet onbelangrijk. En de Doral heeft maar liefst zes kleuren om uit te kiezen. Zo is er toch zeker ook een kleur voor jou bij. Kies je voor Dark Amber, Petrol, Sea Blue, Camel, Storm Grey of val je toch op de klassieke uitstraling van de Black?

Kleuren en vormen
De Clarry of Clay vallen niet alleen op door hun kleur maar ook door hun vorm. Deze twee trendy ronde schoudertassen van Cowboysbag zijn perfect voor als je wat minder mee te nemen hebt. Het hoofdcompartiment is lekker ruim en heeft een extra ritsvak. Je draagt hem, dankzij de verstelbare schouderband, zoals je zelf het liefste wil. Kies je voor de opvallende Amber of ga je toch voor de veilige Antracite?

Maar er zijn meer tassen en kleuren…
Naast leren tassen heeft Cowboysbag ook een mooie verzameling leren portemonnees en clutches die ideaal zijn als je op zoek bent naar een kleinere tas. De Purse is een leren portemonnee met een ritsvak op de achterkant en vijf open vakken aan de binnenkant. Door hier een ritsvak en acht pasvakjes aan toe te voegen, creëerde het merk ook nog eens heel veel ruimte. Naast de chique bruin en zwart variant voegde ze de met de Storm Grey en de Sand twee subtiele modekleuren toe.

Herenmodellen
Ook voor de heren heeft Cowboysbag mooie tassen ontworpen en gaan de kleuren mee met de tijd. Stoere tassen voor naar je werk, naar college of voor weekendje weg. Prachtige Cowboysbag weekendtassen waarmee je in stijl een weekendje naar Berlijn of Parijs kunt afreizen. Je laptop berg neem je mee in een stijlvolle leren laptoptas. Voor de heren zijn er gave kleuren zoals camel, grey, cognac en zwart. Kortom stoere tassen in stoere kleuren voor echte mannen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing